Куди поїхати в Україні

Будьте в курсі наших акцій та новин
2 лютого 2022
519

З настанням теплих погожих днів багато хто задається питанням про те, куди поїхати в Україні на пару днів або на цілу відпустку. Тим більше, що подивитися в країні справді є що – моря та гори, замки та печери, палаци та парки. Для того щоб побачити нові місця та отримати позитивні емоції, абсолютно не обов'язково купувати турпутівки або замовляти квитки на поїзд та літак, як для вояжу до Європи чи теплих країн. Досить сісти за кермо автомобіля та вирушити в дорогу, насолоджуючись красою природи рідної країни та вивчаючи пам'ятки її історії та культури. І навіть відсутність особистого автотранспорту не стане на заваді у здійсненні такого плану. Можна поїхати на орендованій машині. Цей вид послуг сьогодні стає все більш популярним та затребуваним. Вигідні пропозиції спеціалізованих прокатних компаній допоможуть втілити мрію у реальність та з комфортом доїхати до будь-якої точки країни.

оренда авто київ

Визначні пам'ятки України: маст хев мандрівника

Настала весна і травневі свята, що наближаються, змушують замислюватися над тим, як насичено і цікаво провести вихідні або більш тривалий проміжок вільного часу, що відвідати і куди вирушити на авто. Цей спосіб подорожі передбачає найбільшу свободу переміщення та вибору об'єктів для ознайомлення. Можна вибрати красуню Одесу, поїхати до стародавнього Чернігова, на Карпатські курорти, проте це список місць, які вже вивчені, зображені на фото, відео і навіть трохи набридли. Проте в такій великій країні, як Україна, є що відвідати крім місць для відпочинку, що звично вибираються. Такі об'єкти можна знайти і зовсім поряд зі столицею і вирушити туди у найближчі вихідні, а можна запланувати тривалий відпускний вояж із заїздом не в одне цікаве місце.

оренда авто київ

Зустріч із казкою: природний комплекс у Межигір'ї

Варто відвідати природний комплекс «Межигір'я», що за 24 км від центру Києва в селі Нові Петрівці, де можна провести вихідний день. До послуг тих, кому одного дня здасться мало - зручні та комфортні готелі, які можна забронювати заздалегідь. Поїхати туди автомобілем – чудова ідея, оскільки до колишньої урядової резиденції веде добротна асфальтована дорога.

оренда авто київ

Потрапивши на територію комплексу, можна вибрати кілька форматів знайомства з ним – купити екскурсію чи гуляти самостійно. Ціни на те, щоб відвідати різноманітні об'єкти, варіюються від 40 до 200 грн. Це може бути клубний будинок "Хонка", музей ретро автомобілів, прогулянки на відкритих авто. Відвідувачі можуть милуватися природними та штучними ландшафтами, оглянути зоопарк, корабель-ресторан, водоймища.

Пам'ятник кохання: легенди Софіївського Дендропарку

На території України є абсолютно все, за що тисячі співгромадян прагнуть поїхати до інших країн. Зовсім неподалік столиці у м. Умань можна оглянути справжній шедевр садово-паркового мистецтва світового рівня – дендрозаповідник «Софіївка». Ніхто не пошкодує, що відвідав його – задоволення отримають і любителі природної краси, і ті, хто захоплюється унікальними творами людських рук.

оренда авто київ

На території великого парку росте безліч екзотичних рослин, споруджені озера і водоспади. Рідкісна краса робить його обов'язковим пунктом у списку місць, куди в Україні поїхати варто неодмінно. Парк прикрашають:

  • альтанки та скульптури;
  • Тарпейська та Левкадська скелі;
  • павільйони Рожевий та Флори;
  • гроти «Страху та сумнівів», Венери, «Горішок».

Тут є свої Єлисейські поля та Англійський парк.

оренда авто київ

Буцькі каньйони: скельні водоспади рівнин

Серед місць України, які варто відвідати – «Маленька Швейцарія». Саме так ще називають Буцький каньйон у Черкаській області. Відвідування цієї унікальної місцевості можна поєднати з поїздкою до Софіївки – об'єкти знаходяться за годину їзди один від одного на авто. Можна з упевненістю сказати, що таких вражаючих природних ландшафтів у центральній Україні більше немає і сюди обов'язково варто поїхати.

оренда авто київ

Скальний каньйон має довжину близько 5 км і розташований на річці Горний Тікіч біля села Буки. Це досить глибока та вузька ущелина у скельних породах, яким близько 2 мільярдів років, заповнена водою. Заворожливі види, що відкриваються з берегів, двометровий водоспад-перекат Вир, вируючі вирви, величезні гранітні брили - прекрасне місце для пікніків, для скелелазіння або рафтингу.

оренда авто київ

Замки та фортеці: героїчна історія країни

Вибираючи, які міста України, які варто відвідати, варто зупинитися на Кам'янці-Подільському Хмельницької області. Місто саме по собі цікаве безліччю пам'яток архітектури середньовіччя та оборонного зодчества. Серед них знаменита фортеця, яку прагнуть щорічно відвідати сотні туристів, а також міські укріплення, Порохові склади, Кафедральний собор, Вірменська церква та багато іншого.

kuda_poehat_v_ukraine_8.jpg

Як забезпечити собі незабутню подорож Україною

Навіть якщо у вас немає автомобіля, це зовсім не привід, щоб не їздити в ті міста, які варто відвідати. Звернувшись до компанії СAR2DRIVE, можна вибрати авто будь-якого класу, забронювавши з представлених у каталозі моделей марок:

  • VOLKSWAGEN;
  • INFINITI;
  • FORD;
  • MAZDA;
  • BMW;
  • SEAT;
  • FIAT.

Автомашини мають автоматичну коробку передач, мають термін експлуатації до 3-х років. Замовники отримують їх абсолютно справними, автотранспорт має страхові поліси КАСКО та ОСАЦВ. Зібравшись відвідати об'єкти, поїздка до яких вимагатиме далекої та тривалої подорожі, можна доукомлектувати будь-яке авто GPS навігатором та дитячим кріслом. Ціни на прокат стартують від 19 доларів, тривала оренда передбачає знижки. Поїхати у вояж Україною на орендованому авто – вигідне та раціональне рішення.


Коментарі

Будьте першим, хто поділиться своєю думкою тут