Нехай цей день пройде чарівно!

Будьте в курсі наших акцій та новин
7 лютого 2022
390 6

Нехай цей день пройде чарівно!

 

Шукаєте щось особливе на День святого Валентина? Ми можемо допомогти з ідеями! Замість вечері в ресторані вирушайте в незабутню подорож, яку ви давно хотіли, орендувавши автомобіль у прокат у компанії CAR2DRIVE. Упевнені — Вашій другій половинці це теж сподобається!

Ніхто так не опише місця та їх пам'ятки, як туристи, що побували там.


Одеса

caption.jpg

«На Дерибасівській має побувати кожен турист, який відвідав Одесу! Вулиця викладена бруківкою, вздовж якої розташовані затишні кафе! Наприкінці вулиці (або спочатку - це з якого боку підійде) є пам'ятник Утьосову, а трохи далі - знамените дванадцяте стілець зі скарбом! Між двома скульптурами є фонтан, в якому можна занурити ніжки, не чекаючи на день ВДВ)). Неподалік фонтану розташоване кафе УтКіно. Дуже рекомендую!

Тетяна, Мінськ

Львів

museum-of-ethnography.jpg< br>

«Старе місто дуже гарне, а стає ще красивіше і затишніше від того, що тобі по кишені заходити до закладів у самому центрі) Те місто, куди хочеться повернутися, а вихідних здається мало ..»

Вікторія, Київ

«Історичний центр Львова - відмінне місце для піших прогулянок, компактно та різноманітно. Можна прогулятися площею Ринок, заглянути в італійський дворик, випити кави в одній з численних кав'ярень, помилуватися австрійським модерном, розглянути інтер'єр дворянського казино, побачити місто з висоти ратушної вежі, пообідати в підземеллі, відвідати церкви всіх конфесій, послухати оперу, дізнатися безліч легенд , випити глінтвейн на ярмарку... Загалом нудно не буде.»

Severn

Чернівці

img-20210524-113810-807.jpg

«Резиденція митрополитів Буковини та Далмації у Чернівцях по праву вважається головною пам'яткою міста. По суті це цілий комплекс будівель і споруд, в яких зараз розмістився Чернівецький університет. Незважаючи на це, за відносно невелику плату, у вас є можливість погуляти та оглянути територію, а також замовити екскурсію, щоб мати можливість оглянути приміщення зсередини. Обов'язково до відвідування. Рекомендую.

Максим, Київ

Бронюйте автомобіль онлайн завчасно, щоб ваші плани 100% здійснилися!
Забронювати автомобіль в оренду ви можете тут .

Коментарі

Будьте першим, хто поділиться своєю думкою тут